Σάββατο 28 Νοεμβρίου 2015

Έλληνες παίκτες reality που είχαν τραγικό τέλος !!!

Τι συνέβη σε πρόσωπα που αγάπησε το κοινό όταν τα φώτα της δημοσιότητας έσβησαν.
Bar: Γιώργος Νάιδας. Το μελαχρινό αγόρι με τα μακριά μαλλιά και τον εκρηκτικό χαρακτήρα έγινε
γνωστό μέσα από το σύντομο πέρασμά του από το reality του Mega, Bar.

Στα highlights της συμμετοχής του ήταν η επεισοδιακή αποχώρησή του, τρεις μέρες μετά την έναρξη του παιχνιδιού, όταν οι συμπαίκτες του αλλά και οι τηλεθεατές τον είδαν να προχωρά προς την έξοδο λέγοντας "Μαγκιά είναι να αφήνει κανείς τα εκατομμύρια και τη δημοσιότητα και να …την κάνει".

Ύστερα από ένα ταξίδι στο Λος Άντζελες, όπου κυνήγησε τα επαγγελματικά του όνειρα, το 2008 και ενώ οδηγούσε την καινούρια του μηχανή, έχασε τον έλεγχο, αφήνοντας την τελευταία του πνοή σε ηλικία μόλις 34 ετών στη Νάξο.



Φάρμα: Γιάννης Βακρινός

Τον Γιάννη Βακρινό τον γνωρίσαμε το 2003 μέσα από τη Φάρμα του Μεγάλου Καναλιού. Τον συζητήσαμε όμως ακόμη περισσότερο, όταν τρία χρόνια μετά την αποχώρησή του, το 2006, βρέθηκε και πάλι στο προσκήνιο ως κατηγορούμενος για τη δολοφονία του 22χρονου ποδοσφαιριστή Θοδωρή Παναγούλια από την Ακράτα.

Παρέμεινε στη φυλακή για περίπου δύο χρόνια και το 2008 αφέθηκε ελεύθερος. Το 2012, ύστερα από ένα σοβαρό τροχαίο ατύχημα κι αφού έδωσε επί είκοσι μέρες σκληρή μάχη για να κρατηθεί στη ζωή, τελικά άφησε την τελευταία του πνοή αφήνοντας πίσω τη σύζυγό του και τους τρεις γιους του.



Mission: Στέφανος Κοκολογιάννης

Ο σκληρός Κρητικός Στέφανος Κοκολογιάννης έγινε γνωστός στους τηλεθεατές μέσα από τη συμμετοχή του στο Mission του ΑΝΤ1, απ΄ όπου και βγήκε νικητής με το έπαθλο των 200.000 ευρώ στο χέρι.

Χρόνια αργότερα, το 2007, απέκτησαν με τη σύντροφό του, Τάνια, το πρώτο τους μωράκι - όμως, λίγες μέρες μετά τη γέννησή του, το αγγελούδι τους "έφυγε" ξαφνικά από τη ζωή. Η δεύτερη φορά που το όνομά του ήρθε στο φως της δημοσιότητας για δυσάρεστο λόγο ήταν τον Ιούνιο του 2011, μετά το διπλό φονικό του Πρίαμου Ξυδάκη και του Μανώλη Σταυρουλάκη.

Το όνομά του ενεπλάκη σε αυτή την υπόθεση και έτσι, ύστερα από περίπου δύο μήνες ακροαματικής διαδικασίας, το δικαστήριο του επέβαλε φυλάκιση 12 ετών με αναστολή μέχρι την έφεση, με την κατηγορία της απόπειρας ανθρωποκτονίας σε βάρος του πατέρα του Πρίαμου Ξυδάκη.





πηγη


from Lougantina-news http://ift.tt/1jqfDyb
via IFTTT

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου